Keltische IJzeren Bedden
Keltische IJzeren Bedden
Ouderkerk aan de Amstel

 

Home

Bed Informatie

Matrassen

Betaling en
verzending

Commentaren

Constructie

Contact opnemen

Container

Garanties

Geschiedenis

Kleuren

Links

Nieuws

Shows

Vraag & Antwoord

Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten gesloten met Keltische Bedden, zowel voor bestellingen als aanbiedingen.


Prijzen en Verzendkosten.


De prijzen in de webshop zijn vermeld in Euros en inclusief BTW en bezorgkosten in Nederland en Belgie. Uitgesloten zijn de lattenbodems en matrassen wanneer u die bij ons besteld zonder er een bed bij te bestellen. Keltische Bedden behoudt zich ten alle tijde het recht voor om de prijzen te wijzigen. De standaard-verzendwijze gaat via ons eigen vervoer. Bij kosten onder de 150 Euro kunnen wij kiezen voor verzending via TNT post of een andere door Keltische Bedden te kiezen koerier.


Manier van betalen.


Betalingen kunnen op 3 manieren worden gedaan: vooruitbetaling op bankrekening van Keltische Bedden, contant bij aflevering of via PayPal.
De koper ontvangt per email een automatische bevestiging van de bestel-opdracht. Daarna bekijkt Keltische Bedden of de bestelde artikelen in de voorraad aanwezig zijn en wordt de koopovereenkomst met de gegevens voor betaling per email naar de koper verzonden. De eigendom van artikelen gaat pas over, wanneer de koper het verschuldigde bedrag vermeld op de faktuur in zijn geheel heeft voldaan.


Anuleering


Een bestelling kan alleen worden geannuleerd wanneer koper dit binnen 7 dagen na de besteldatum aan Keltische Bedden laat weten via email of telefoon. Koper ontvangt ten alle tijde van Keltische Bedden een bevestiging van annulering via email.


Garantie.


Iedere bestelling wordt door Keltische Bedden met de grootst mogelijke zorg behandeld en verpakt. Indien de koper na ontvangst van de zending gebreken aan een bed constateert dient koper, uiterlijk binnen 1 werkdag na ontvangst van de zending, via email kontakt op te nemen met Keltische Bedden, met een duidelijke omschrijving van de gebreken. Bij bepaling van de datum van ontvangst wordt ervan uitgegaan dat de levering heeft plaatsgevonden op de dag van de datum vermeld op de faktuur die voorzien is van een handtekening ter bevestiging van ontvangst. Indien Keltische Bedden, na retourzending van het artikel, constateert dat de gebreken niet verwijtbaar zijn aan de koper, zal het artikel omgeruild worden of, indien de koper dit wenst, zal het aankoopbedrag van het desbetreffende artikel worden teruggestort op de rekening van de koper. De kosten van een retourzending voor rekening van Keltische Bedden. De kosten van een eventuele nazending van om te ruilen artikelen komen voor rekening van Keltische Bedden, als deze vaststelt dat de gebreken niet verwijtbaar zijn aan de koper.


Retour-garantie.


Koper mag, binnen 14 dagen, de geleverde artikelen terugsturen aan Keltische Bedden, hierbij wordt ervan uitgegaan dat de levering heeft plaatsgevonden op de dag vermeld op de faktuur. Koper moet altijd, alvorens tot retourzending over te gaan, Keltische Bedden via email of de telefoon op de hoogte te stellen van de op handen zijnde retourzending.


Wijzigingen en aanvullingen.


Keltische Bedden behoudt zich ten alle tijde het recht voor deze Algemene Voorwaarden aan te passen of aan te vullen en is niet verantwoordelijk te houden voor tekstfouten in deze Algemene Voorwaarden.

Copyright © 2000 - 2023  Keltische Bedden